(VIDEO) Kad huligani uživo, u studiju, demonstriraju svoj način unošenja pirotehnike na stadione

Foto: Snimka zaslona

U jednoj emisiji gostovala su dva huligana, koja su tijekom gostovanja nosili kapuljače kako bi se zaštitili, kako bi zaštitila vlastiti identitet, što je bio njihov uvjet gostovanja. Slobodno su pričali o huliganizmu, govorili su o pirotehnici…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Voditelju nije bilo jasno kako je moguće da uz veliko osiguranje, uz brojne preglede tijekom ulaska na stadion, ipak uspiju unijeti zavidan arsenal baklji, petardi, raketa na tribine….

“Ti imaš veliko osiguranje i razne detektore na ulasku u studio, zar ne?” upitao je tada voditelja jedan od huligana. Voditelj je odgovorio potvrdno i nastao je kaos. Huligani su u studiju demonstrirali svoju moć maskiranja i samo jedan od načina koji se provlače kroz mjere osiguranja stadionima diljem Europe, dakle, ne samo u Hrvatskoj.  Huligani su ustali u studiju, izvadili baklje i zapalili ih… Kaos je otpočeo. Voditelj je dobio ono čemu se nije nadao, demonstraciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.