(VIDEO) Kaos u Mariboru uoči utakmice Lige prvaka: Huligani napali policiju, ima i ozlijeđenih

Foto: Twitter

Za Maribor i slovenski nogomet izuzetno značajna utakmica prvog kola Lige prvaka između Maribora i Spartaka imala je, nažalost, ružan uvod. Naime, huligani Maribora napali su policiju sat vremena prije utakmice, pritom su koristili baklje. Policajci su red uspjeli uspostaviti tek nakon što im je došlo pojačanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema novijim informacijama koje dolaze iz takozvanih navijačkih krugova u neredima ipak nisu sudjelovali navijači ruskog kluba već pristalice Maribora kojima su u pomoć pristigli nabijači Wisle iz Krakowa. Navijači kluba iz Krakowa imaju dugu povijest sukobljavanja s navijačima Spartaka iz Moskve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.