(VIDEO) Kapetan West Hama nakon velike pobjede stao u obranu hrvatskog trenera: ‘Slaven Bilić je veliki čovjek, bili smo veličanstveni večeras’

Foto: Snimka zaslona

West Ham, klub koji trenira hrvatski trener i bivši izbornik Vatrenih Slaven Bilić, svladao je večeras drugoplasirani Tottenham 1:0 i tako vjerojatno definitivno ugasio njihove snove o naslovu prvaka. Pobjedom West Ham je osigurao i ostanak u Premier ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Tottenham je vrhunska momčad, ali mi smo bili veličanstveni večeras. Imali su devet pobjeda u nizu, znali smo što moramo učiniti i koliko moramo raditi za rezultat. Mislim da smo zaslužili pobjedu,” rekao je nakon utakmice i velike pobjede kapetan West Hama Mark Noble, koji je pružio potporu hrvatskom treneru koji se čitave sezone više – manje nalazi pod žestokim kritikama

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Slaven Bilić je veliki čovjek. On ima moju punu podršku. Mislim da možemo završiti gdje i lani, možda mjesto-dva slabije, samo da sakupimo što više bodova u posljednjih nekoliko utakmica.”

U Tottenhamu su se poslije poraza od West Hama pomirili s činjenicom da su ostali bez naslova, iako, realno gledajući, da su i pobijedili teško bi se domogli titule.

“Razočarani smo, imali smo sjajan niz. Znali smo da će biti teško, a oni su nam otežali sjajnom igrom i obranom. Dat ćemo sve od sebe u posljednja tri kola, ali gotovo je nemoguće da budemo prvaci poslije ovog poraza,” pomalo razočarano, no, iskreno, rekao je Tottenhamov Eric Dier.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon velike pobjede među navijačima West Hama jednim je dijelom zavladala euforija, slavilo se i slavit će se.

Pogledajte reakciju Slavena Bilića:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.