(VIDEO) Knicksi iznenadili Spurse

Foto: fah

Košarkaši New York Knicksa ostvarili su rijetku pobjedu u posljednje vrijeme svladavši u svom Madison Square Gardenu San Antonio Spurse sa 94-90.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Knickse, kojima je ovo bila tek sedma pobjeda u posljednjih 27 nastupa, do pobjede protiv druge najuspješnije momčadi u ligi ove sezone predvodio je Carmelo Anthony sa 25 koševa, dok je Derrick Rose dodao 18. Spursima nije pomogla niti još jedna sjajna izvedba Kawhija Leonarda koji je ubacio 36 poena uz 9 skokova.

Usprkos ovoj pobjedi, Knicksi su i dalje daleko od pozicija koje vode u doigravanje, trenutačno su 12. u Istočnoj konferenciji s omjerom pobjeda i poraza 23-33, dok osmi Detroit Pistonsi imaju 26-29. Spursi su sa 41-13 na vrhu skupine Southwest, te drugi na Zapadu iza sjajnih Golden State Warriorsa (46-8).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Detroit Pistonsi ostvarili su važnu pobjedu u borbi za doigravanje svladavši kao gosti Toronto Raptorse sa 102-101. Junak pobjede bio je Kentavious Caldwell-Pope koji je postigao posljednjih pet poena na utakmici uključujući i tricu za vodstvo 102-101 13 sekundi prije kraja. U posljednjem napadu domaćih loptu je uzeo DeMar DeRozan, ali ga je odlično zatvorio Marcus Morris, pa je DeRozan morao šutirati preko ruke sa šest metara u zadnjoj sekundi, a taj pokušaj nije bio niti blizu obruča. Raptorisma je ovo bio 10. poraz u posljednjih 14 utakmica, a ovaj su put ispustili čak 16 koševa viška (82-66) koje su imali na ulasku u posljednjih 12 minuta.

Najučinkovitiji kod Pistonsa bili su Tobias Harris sa 24 i Caldwell-Pope sa 21 ubačajem, dok su DeRozan sa 26 i Jonas Valančiunas sa 17 pogodaka bili najefikasniji kod Raptorsa.

Sacramento Kingsi nastavili su s odličnim rezultatima u posljednje vrijeme svladavši na svom terenu New Orleans Pelicanse sa 105-99 u dvoboju dvojice sjajnih visokih igrača. Centar Kingsa DeMarcus Cousins zaustavio se na 28 koševa i 14 skokova, a centar Pelicansa Anthony Davis na 32 poena i 10 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.