VIDEO Kovačić: Sazrio sam u Italiji, želim igrati s Modrićem

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić, koji je u četvrtak odradio prvi trening s novim suigračima u Real Madridu, poručio je kako mu je čast raditi s trenerom Rafaelom Benitezom, te da je sazrio kao igrač u Italiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Prva momčad za koju sam znao kada sam bio mali bio je Real Madrid, svi moji prijatelji su sanjali da će igrati za taj klub, pa još uvijek ne mogu vjerovati da sam dio ove momčadi. Ovo je klub naviknut na osvajanje titula i ja ih želim osvojiti što više”, kazao je Kovačić za internetsku stranicu ‘Kraljevskog kluba’.

U četvrtak je trenirao sa suigračima u sportskom centru Valdebebas, na sjeveru Madrida, gdje se momčad priprema za nedjeljno gostovanje kod Sporting Gijóna u prvom kolu španjolskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kovacic completes his first training session with Real Madrid.Kovacic completó su primer entrenamiento con el Real Madrid.#HalaMadrid #RealMadrid

Posted by Real Madrid C.F. on Thursday, 20 August 2015

Trener Rafael Benitez vodit će ga na utakmicu no zasad je nepoznato hoće li ondje upisati prve minute za deseterostrukog prvaka Europe. Benitez je lani na klupi Napolija gledao Kovačića u dresu Intera, a prošli mjesec su bili na suprotnim stranama tijekom prijateljske utakmice Reala i Intera u Kini u kojoj je slavila madridska momčad s 3-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Benitez je veliki trener, osvojio je puno trofeja i za mene je čast raditi pod njegovim vodstvom jer je jedan od najboljih na svijetu”, rekao je Kovačić dodavši: “U Italiji sam sazrio. Prošle su dvije i pol godine te sam zahvalan svima u Interu. Ondje sam proveo prekrasno vrijeme”.

Kovacic completes his first training session with Real Madrid. The Whites continued preparations ahead of the La Liga…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posted by Real Madrid C.F. on Thursday, 20 August 2015

Njegov novi klupski suigrač Luka Modrić u četvrtak je poručio preko društvene mreže Instagram da je Kovačić zbog svog napornog rada zaslužio dolazak u Madrid.

“Za mene je važno kada me podržava igrač poput Modrića. On je ovdje već dvije-tri godine i sigurno će mi moći pokazati puno. Nadam se da ćemo puno godina igrati zajedno”, poručio je Kovačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.