(VIDEO) Legende oduševljene igrom Ronalda na startu SP-a: ‘To što on čini ljudima na ovoj razini nogometa je protuzakonito’

Foto: Twitter

Kako smo već pisali Portugal i Španjolska odigrali su sjajnu utakmici u 1. kolu skupine B SP-a u Sankt Petersburgu. Na kraju je završilo 3:3, a junak utakmice bio je nenadmašni Cristiano Ronaldo, koji je zabio tri gola i tako praktički spasio svoju reprezentaciju poraza s obzirom kako su Španjolci generalno gledajući bili bolji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši kapetan Manchester Uniteda legendarni Rio Ferdinand, koji je svojedobno igrao s Cristianom na Old Traffordu, hvalio je velikog Portugalca:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“To što Ronaldo radi ljudima na ovakvoj razini nogometa je protuzakonito. Njegova momčad je potonula, ali on ih je uzeo za ruku i odveo do izjednačenja. On je nezadrživ u konstantnom nastojanju da bude što bolji. Sigurno ima ogroman ego, ali je nakon utakmice čestitao svakom suigrači i bodrio ih…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Portugalcu je to čak 51. hat-trick u karijeri, no, i prvi pogodak iz slobodnjaka na velikim natjecanjima.  Sve mu se očito vratilo večeras na utakmici protiv Španjolske. Utakmici koja će u svakom slučaju ući u anale svjetskih prvenstava, kao prava ljepotica.

“Hoće to tako kad igraš protiv Ronalda. Imati njega u momčadi je strašna stvar”, Ronalda je hvalio i v.d. španjolskog izbornika Fernando Hierro.

Bivši američki reprezentativac Landon Donovan našalio se na Twitteru:

“Do prije dva sata sam imao više golova na SP-ima od Ronalda, što me jasno činilo boljim igračem. I onda on zabije hat-trick….”

Bivši igrač Liverpoola Jamie Carragher također je bio oduševljen Ronaldom:

“Najveći strijelac svih vremena”, kratko je objavio.

Treba li uopće spomenuti koliko je večeras veliko oduševljenje Ronaldom navijača portugalske reprezentacije?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.