(VIDEO) Legija osvojila naslov prvaka Poljske pogotkom Domagoja Antolić,veliki neredi u Poznanu

Foto: Snimka zaslona

Nogometaši Legije iz Varšave treću su godinu zaredom, a 13. put u povijesti osvojili naslov prvaka poljske, momčad koju vodi hrvatski trener Dean Klafurić je u posljednjem kolu vodila sa 2-0 (1-0) na gostovanju kod Lecha u Poznanu kada su domaći navijači izazvali nerede i prekid, a strijelac prvog gola za Legiju bio je hrvatski veznjak Domagoj Antolić u 10. minuti susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Legiji je za osvajanje naslova bio dovoljan i bod iz dvoboja u Poznanu, Antolić ju je svojim golom poveo na pravi put, a nakon što je Kucharczyk u 69. minuti povisio na 2-0 postalo je jasno kako će pehar ponovno u Varšavu, a domaći navijači nisu se s tim mogli mirno pomiriti.

Za očekivati je kako će susret biti registriran sa 3-0 u korist Legije koja će tako prvenstvo završiti sa 70 osvojenih bodova, tri više od druge Jagiellonije, a 10 više od trećeg Lecha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Legia je ranije ovoga mjeseca osvojila i Kup pa je Klafurić, koji je nedavno na klupi zamijenio Romea Jozaka, na najbolji način krenuo u samostalnu trenersku karijeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.