(VIDEO) Lekin Club Brugge zadržao izglede za obranu naslova prvaka Belgije zahvaljujući 3:2 pobjedi protiv Genka

Foto: fah

Nogometaši Club Bruggea, koje vodi hrvatski trener Ivan Leko, zadržali su izglede za obranu naslova prvaka Belgije zahvaljujući 3-2 (0-1) pobjedi protiv vodećeg Genka u susretu 8. kola Lige za prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gosti su poveli preko Dewaesta (4) i tim rezultatom imali u rukama naslov prvaka, ali početkom nastavka uslijedio je preokret preko Vanakena (53), Opende (63) i Diattea (68) koji su doveli domaće u prednost od 3-1. Do kraja susreta samo je Gano (88) smanjio na konačnih 3-2.

Dva kola prije kraja Genk ima 50, a Club Brugge 47 bodova, a u slučaju jednakog broja bodova prvak će biti Club Brugge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karlo Letica ostao je na klupi Club Bruggea.

Ranije u nedjelju je hrvatski napadač Ivan Santini bio strijelac za Anderlecht u 1-1 remiju na gostovanju kod Antwerpena. Santini je svojim 16. prvenstvenim golom ove sezone doveo Anderlecht u vodstvo u 5. minuti, a izjednačio je Lamkel Ze u 48.

Anderlecht je peti sa 31 bodom, osam manje od trećeg Antwerepna, a pet manje od četvrtog Standarda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.