(VIDEO) Je li mlada zvijezda Manchester Cityja najlošiji glumac na nogometnim travnjacima?

Foto: Snimka zaslona

Ove nedjelje nogometaši Manchester Cityja doživjeli su prvi poraz u prvenstvu, izgubili su od bivšeg kluba Luke Modrića, Vedrana Ćorluke i Nike Kranjčara Tottenhama (2:0), bilo je to svojevrsno iznenađenje kako za navijače “građana” tako i za medije na Otoku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz dva pogotka, koji su uvijek najvažniji trenuci svake utakmice, dvoboj Cityja i Tottenhama ostat će zapamćen po amaterskoj glumi jednog nogometaša Manchester Cityja.  Naime, mlada zvijezda Manchester Cityja Raheem Sterling pokazao se kao glumac koji ipak nema talenta za glumu poput Cristiana Ronalda.

Potez igrača Manchester Cityja ne samo da izgleda amaterski nego čak i komično.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, poslije bezazlenog sudara s Tottenhamovim Dannyjem Rosem Sterling se savio kao poslije napada stršljenova ili osa, uhvatio se za leđa te se srušio, iako udarac u leđa ni teoretski nije mogao dobiti. Osim, naravno, ako u sudaru nije zadobio udarac kojim je onda osjetio bol u križima? Međutim, poslije sudara Sterling je nastavio utakmicu posve normalno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.