(VIDEO) Liverpool na svojoj televiziji objavio dokumentarni film o Dejanu Lovrenu: ‘Sjećam se rata, zvuka sirena, straha, ne mogu objasniti što se dogodilo…’

Foto: Snimka zaslona

Engleski nogometni velikan Liverpool u srijedu navečer je na svojoj klupskoj televiziji prikazao 20-minutni dokumentarni film o svom stoperu i hrvatskom reprezentativcu Dejanu Lovrenu “Lovren: Moj život izbjeglice”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U filmu 27-godišnji Lovren govori o svom odrastanju, rođenju i ranim godinama u Kraljevoj Sutjesci, bijegu od rata u Njemačku 1992. godine, dolasku u Karlovac kao 10-godišnjaka 1999., te svakodnevnim putovanjima na treninge u Zagreb gdje je od početka 2004. godine postao članom Dinama.

“Volio bih da mogu objasniti sve što se događalo. Početkom rata ljudi su se jednostavno promijenili. Sjećam se samo zvuka sirena i straha jer sam pomislio na bombe i kako će se nešto loše dogoditi. Sjećam se kako smo se skrivali u podrumu i onda odlučili otići u Njemačku”, kazao je Lovren prisjećajući se odlaska iz Kraljeve Sutjeske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Film o Lovrenu može se pogledati besplatno na Liverpoolovoj službenoj internetskoj stranici liverpoolfc.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.