(VIDEO) Luda utakmica u Monacu: Momčad Nike Kovača od 0:2 stigla do 2:2, propustili i veliku priliku za pobjedu…

Foto: Snimka zaslona

Krenula je nogometna lopta s centra u i Francuskoj, započelo je francusko nogometno prvenstvo, a s njim je krenuo i Monaco hrvatskog trenera Nike Kovača. Naime, Monaco je u 1. kolu u jednoj nevjerojatnoj utakmici odigrao 2:2 protiv Reimsa. Iako je to, s obzirom na domaći teren, neuspjeh, izgubljena su dva boda, moglo je biti i gore budući da su gosti vodili 2:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakle, već u 5. minuti susreta Monaco je gubio, poslije solo akcije Dia je doveo goste u vodstvo, za 2:0 pogodio je Toure.

Nakon samo dvadesetak minuta gosti su vodili 2:0, činilo se kako Monacu u ovoj utakmici nema spasa, a onda je uslijedio preokret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, najprije je Disasi u 45+ zabio za 1:2, da bi u desetoj minuti nastavka Badiashile postavio 2:2, što je bio i konačan rezultat lude utakmice, koja je ujedno bila i debi bivšeg hrvatskog izbornika Nike Kovača na klupi Monaca. Inače, podosta se osramotio nogometaš Monaca, Ben Yedder, koji je silovito želio poentirati, zakucati loptu iz blizine u mrežu, a onda je zabrljao, što se vidi u priloženom videu.

Kako bližio kraj susreta nogometaši Monaca stisnuli su protivnika, stvarali prilike, međutim nisu uspjeli zabiti. Istaknimo dvije prilike u sudačkoj nadoknadi, najprije je u 91. minuti Aholouu, Remisov branič, u posljednji trenutak blokirao udarac, da bi poslije kornera nekoliko trenutaka kasnije Badiashile propustio veliku priliku za pobjedu momčadi koju vodi bivši hrvatski izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.