Koja će uloga biti Igora Tudora u Juventusu? Hrvat će voditi momčad na utakmicama u slučaju Pirlovog odsustva…

Foto: fah

Kako smo već i najavili prvak Italije, torinski Juventus, predvođen novim trenerom Anderom Pirlom, u ponedjeljak će započeti pripreme za novu sezonu. Naravno, bit će to ujedno i prvi radni dan donedavnog trenera Hajduka Igora Tudora na novom poslu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na svojoj službenoj stranici dan prije okupljanja Juventus je objavio imena svih članova stručnog stožera, koji, kako smo već spomenuli, predvodi novi trener, koji je zamijenio Maurizija Sarrija, Andrea Pirlo. Objavili su i njihove konkretne uloge, pa tako i Tudorovu ulogu.

Bivši trener Hajduk bit će Pirlu prvi pomoćnik, dakle, u slučaju odsustva Andrea Pirla Tudor će na utakmicama voditi prvu momčad.

“Pirlov pomoćnik bit će Igor Tudor, već poznat navijačima Bianconera kao dio Juventusove momčadi kasnih 90-ih i ranih 2000-ih, koji je ranije bio pomoćnik u hrvatskoj reprezentaciji, a kao glavni trener vodio je Hajduk, PAOK, Karabükspor, Galatasaray i Udinese”, piše na službenoj stranici Stare dame, uz dodatak kako će tehnički pomoćnici biti Roberto Baronio i Antonio Gagliardi. Podsjetimo, njih dvojica imaju i iskustva s talijanskom nogometnom reprezentacijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.