(VIDEO) Mario Pašalić potvrdio sjajnu formu nekoliko mjeseci prije početka Europskog prvenstva

Foto: fah

Nogometaši Atalante furioznom su igrom na gostovanju svladali Lecce sa 7:2 u sklopu 26. kola talijanske Serie A. Hrvatski reprezentativac, Mario Pašalić, ponovno je potvrdio sjajnu formu nekoliko mjeseci prije početka Europskog prvenstva. Hrvatski nogometaši posljednjih tjedana briljiraju na europskim travnjacima, Rebić, Kalinić, Pašalić, Brozović u Italiji, Vrsaljko u Španjolskoj, Brekalo u Njemačkoj, Borna Barišić u Škotskoj

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bila je to luda utakmica u kojoj je Atalanta povela 2:0, Lecce se vratio na 2:2 do poluvremena, da bi onda gosti iz Bergama do vrha napunili mrežu domaćina.

Duvan Zapata zabio je hat-trick za Atalantu, a naš Mario Pašalić asistirao je za 4. i 7. gol svoje momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebno je lijepa bila njegova asistencija za 4. gol Atalante kada je milimetarski precizno, kao na pladnju, poslužio upravo Zapatu.  Preostale golove za Atalantu zabili su Josip Iličić, Luis Muriel, Ruslan Malinovskij i Giulio Donati u vlastitu mrežu.

Atalanta je četvrta s 48 bodova,a  Lecce 16. s 25.

Utakmice Juventus – Inter, Parma – SPAL, Sassuolo – Brescia, AC Milan – Genoa i Udinese – Fiorentina odgođene su zbog koronavirusa, a navečer igraju Cagliari – Roma, pišu Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.