(VIDEO) Miočić o Cormieru: ‘Kad odradim posao svakako ću biti jedan od najboljih ikad!’

Foto: Snimka zaslona

Stipe Miočić sudjelovao je u petak na velikoj UFC-ovoj press konferenciji, gdje je iznio neka svoja mišljenja o borbi koja mu slijedi, onoj protiv Daniela Cormiera, piše Fight Site.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako su Daniel Cormier i Stipe Miočić dobili ogromne ovacije prilikom najave njihove borbe na posebnoj UFC pressici, pripadnici medija ipak im nisu postavljali previše pitanja. Miočić je dobio tek dva, a prvo je bilo na temu toga kako je Cormier najniži te vjerojatno i najmanji borac s kojim se do sada susreo. Odnosno, teškaški prvak je upitan vidi li to kao prednost.

“DC je sjajan borac, potpuno je nebitno koliko je netko velik ili mali. On će doći i dati sve od sebe, do sada je imao sjajne rezultate u teškoj kategoriji i jako se veselim borbi”, rekao je Stipe.

Drugo pitanje bilo je vrlo zanimljivo i zapravo je došlo kao nastavak onoga što je rekao Cormier. Zapravo, DC je ustvrdio kako će ga, ukoliko savladati Miočića, svakako morati smatrati jednim od najvećih ikad, budući da će biti prvi koju je ujedinio pojaseve u dvije najteže kategorije. No, kako bi pobjeda Miočića trebala djelovati na njegovu ostavštinu?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kada ja odradim posao, vjerujem da ću svakako biti unutar diskusije za najboljeg ikad, no to me ne brine, sve o čemu razmišljam je ono što ću odraditi 7. srpnja”, nadovezao se Stipe, koji je već sada najuspješniji UFC-ov teškaški prvak. Do borbe je ostalo još točno tri mjeseca, a uskoro bi u emitiranje trebala krenuti sezona Ultimate Fightera, u kojoj ćemo vidjeti kako su se snašli kao treneri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.