(VIDEO) Mirjana Lučić sve oduševila, pa zatim dirljivo poručila: ‘Imala sam težak život’

Foto: fah

Mirjana Lučić-Baroni ima 34 godine i živi svoj teniski san. Ona se pobjedom 6-4, 6-2 nad 21-godišnjom Amerikankom Jennifer Brady probila do četvrtfinala Australian Opena u Melbourneu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Uvijek kažem, znam da imam igru, ali moraš tako teško raditi i toliko žrtvovati da bi došao ovdje… Nadam se da me nitko neće uštipnuti i probuditi jer ovo je jednostavno nevjerojatno”, rekla je Mirjana i izazvala ovacije na stadionu.


Mirjana Lucic-Baroni on court interview (4R… by videosansebastian

“Ja sam mali tvrdi kolačić i jako jako sam tvrdoglava i kad nešto želim, napravit ću sve da to ostvarim. Nema tu garancije da će ti i uspjeti, ali sada se stvarno osjećam nevjerojatno”, rekla je Mirjana i zamalo zaplakala kad je u zahvali stigla do obitelji…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Imala sam teška razdoblja u životu ranije, ali sam prilično blagoslovljena obitelji koju imam. Svima koji vam kažu da nešto ne možete napraviti, samo to napravite od srca”, poručila je Lučić na kraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.