(VIDEO) Mirjanu Lučić-Baroni u četvrtfinalu velikog WTA turnira u Miamiju zaustavila 3. tenisačica svijeta

Foto: fah

Hrvatska tenisačica Mirjana Lučić-Baroni nije se uspjela plasirati u polufinale velikog WTA turnira u Miamju, bolja od nje je u četvrtfinalu bila druga nositeljica i treća igračica svijeta Čehinja Karolina Pliškova sa 6-3, 6-4 nakon sat i 12 minuta igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je ovo sedmi međusobni susret Lučić-Baroni i Pliškove i četvrta pobjeda Čehinje koja je tako uzvratila našoj veteranki za poraz u četvrtfinalu Australian Opena u siječnju.

Lučić-Baroni je jako loše servirala u prvom setu, napravila je čak devet dvostrukih servis pogrešaka, a osvojila je samo jedan od 12 poena na svom drugom servisu. Stog ne čudi da je čak četiri puta gubila gem na svoj početni udarac od čega dva bez osvojenog poena. Zbog loše igre na svom servisu, Lučić-Baroni nije imala mnogo koristi od odličnih reterna kojima je osigurala dva “breaka”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je u četvrtom gemu drugog seta spasila tri “break-lopte”, Lučić-Baroni je u sljedećoj igri oduzela servis Pliškovoj, a zatim povela i sa 4-2. No, potom je izgubila posljednja četiri gema u meču. Kod 4-3 je napravila dvostruku servis pogrešku na “break-loptu” Čehinje, da bi kod 4-4 osigurala svoju “break-loptu” koji je Pliškova spasila uz veliku dozu sreće. Naime, Lučić-Baroni je odlično napala, Pliškova je uspjela samo postaviti reket i nadati se da loptica završiti u terenu, a ona je sletjela odmah iza mreže i naša igračica ju nije mogla dostići. Potom je Lučić-Baroni još jednom loše odservirala što ju je odvelo u poraz.

Rezultati susreta s velikih ATP i WTA teniskih turnira u Miamiju igranih u utorak:

TENISAČI,

4. KOLO:

Tomaš Berdych (Češ/10) – Adrian Mannarino (Fra) 6-3, 7-5

Jack Sock (SAD/13) – Jared Donaldson (SAD) 6-2, 6-1

Fabio Fognini (Ita) – Donald Young (SAD) 6-0, 6-4

Kei Nishikori (Jap/2) – Federico Delbonis (Arg) 6-3, 4-6, 6-3

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.