(VIDEO) Mirko Filipović iz Tokija uoči spektakla: ‘Spreman sam, ako želim pobijediti, ne smijem izgubiti’

Foto: Snimka zaslona

Hrvatski borac Mirko Filipović uoči borbe protiv King Moa u Japanu javio se uživo iz kreveta svojim brojnim fanovima te je prokomentirao šanse koje mu uoči borbe daju kladionice, a one, nažalost, nisu velike, barem ako je vjerovati prognozama.  U četvrtfinalu Rizinovog Grand Prixa Cro Cop je zapravo autsajder, a takav zna biti posebno opasan, strašno motiviran. Mirko Filipović i sam to priznaje i još uvijek ima vatre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, sve počinje rano ujutro već od sedam sati, Mirkova je borba posljednja i trebala bi biti na rasporedu od 11 sati po našem vremenu, navijači i Filipović, dakako, vjeruju u pobjedu, no, hoće li to biti dovoljno teško je u ovom trenutku pretpostaviti, bilo bi i nezahvalno. Kako smo rekli kladionice mu nisu sklone i prednost daju prošlogodišnjem osvajaču turnira Muhammedu Lawalu. “Ja sam spreman i nadam se da ću se smijati kasnije prognozama na kladionicama. Samo da se oni nama ne bi smijali. Ali to je takav posao…”, poručio je Mirko Filipović.

Filipović je zajedno sa svojim trenerom Stipom Drvišem odgovarao na komentare i pitanja fanova, naravno, dobro se zabavljao kako bi pokazao da je dovoljno opušten, a onda i spreman za veliku borbu. Poraz bi mu, koliko god ne osjećao strah, teško pao. “Nema goreg sporta za doživjeti poraz. U nogometu i tenisu izgubiš, ali imaš svaki tjedan novu utakmicu. Ovdje čekaš borbu po 6-7 mjeseci. Osjećaš se jadno….”, zaključio je Mirko, koji je sad na redu da spriječi taj “jadan” osjećaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Završna poruka Mirka Filipovića bila je vrlo jednostavna: “Ako želim pobijediti, ne smijem izgubiti…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.