VIDEO: Modrićev Real protiv Mandžukićevog Atletica 1-1, uzvrat u petak

Nogometaši madridskog Reala možda su bili blizu su osvajanja španjolskog Superkupa, u prvoj utakmici ovog natjecanja kojim se otvara sezona u Španjolskoj Real je vodio do 88. minute s 1-0 pogotkom Rodriguesa, da bi tada nakon kornera Garcia izjednačio rezultat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uzvratna utakmica igra se na stadionu Atletica, u petak u 22.30

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić odigrao je veoma dobru utakmicu u bijelom dresu Reala. Nije čak možda pretenciozno reći da je Luka Modrić zajedno sa svojim suigračima iz Reala bio blizu osvajanja još jednog trofeja, nakon naslova europskog prvaka još u svibnju, te nedavnog europskog Superkupa, sada bi u svoju riznicu trofeja Modrić mogao dodati i španjolski Superkup.

No, iako je Real u prvom susretu bio bolji i dominantniji nije izvukao povoljan rezultat, Atletico je uspio ostati neporažen i tako sebi otvoriti šanse za uspjeh u uzvratu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real je u ovoj prvoj utakmici dominirao, stiskao obruč oko obrane Atletica, no nije kapitalizirao svoju bolju igru .Više razloga za veselja na kraju je imao drugi hrvatski reprezentativac, Mario Mandžukić koji nastupa za madridski Atletico. Makar, naš Modrić odigrao je uistinu veoma dobru utakmicu, Real je većim dijelom bio dominantan, imao nevjerojatan posjed lopte, no i Atletico je imao svoje šanse, a jednu je propustio i Mario Mandžukić. Koji se u drugome poluvremenu našao u sukobu s Ramosom. Obojica su i dobili žute kartone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.