Bilićev Besiktas igrao 0-0 protiv Arsenala u zadnjoj rundi za Ligu prvaka

U prvoj utakmici posljednjeg pretkola nogometne Lige prvaka u utorak je turski Bešiktaš, kojeg vodi Slaven Bilić, na svom stadionu protiv favoriziranog Arsenala odigrao 0-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaši Bešiktaša su bili ravnopravan protivnik, nisu primili pogodak, i imaju se pravo nadati da u uzvratu za tjedan dana mogu napraviti čudo i probiti se u Ligu prvaka.

Utakmica FC Kopenhagena i Bayer Leverkusena ponudila je pravu golijadu u prvom poluvremenu. Gosti iz Leverkusena poveli su u 5. minuti pogotkom Kiesslinga, a onda su Danci preokrenuli golovima Joergensena (9) i Amarteyja (13). No, onda novi preokret i do kraja poluvremena Leverkusen ponovno vodi, a strijelci za 3-2 bili su Bellarabi (31) i Son Heung-Min (42). To je na kraju bio i konačan rezultat.

Tin Jedvaj je odigrao drugo poluvrijeme za Leverkusen, dok je vratar Dario Krešić ostao na klupi za pričuve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napoli je na svom terenu protiv Athletica iz Bilbaoa odigrao 1-1. Za Napoli je zabio Higuaín (68), a strijelac za Athletic bio je Muniain (41). Josip Radošević nije bio u sastavu Napolija.

Rezultati prvih utakmica posljednjeg pretkola nogometne Lige prvaka (uzvrati su 27. kolovoza):

Napoli – Athletic Bilbao 1-1 (Higuaín 68/ Muniain 41)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bešiktaš – Arsenal 0-0

FC Kopenhagen – Bayer Leverkusen 2-3 (Joergensen 9, Amartey 13/ Kiessling 5, Bellarabi 31, Son Heung-Min 42)

Red Bull Salzburg – Malmoe 2-1 (Schiemer 16, Jonatan Soriano 54/ Forsberg 90+1)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Steaua – Ludogorec 1-0 (Chipciu 88)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.