Yamal: On me pitao za dres, a kad te pita onda mu ga daš

epa11468931 Lamine Yamal of Spain celebrates scoring the 1-1 during the UEFA EURO 2024 semi-finals soccer match between Spain and France in Munich, Germany, 09 July 2024. EPA/RONALD WITTEK

Lamine Yamal, senzacija koja briljira na Euru sa svojih 16 godina, u intervjuu za Marcu odgovorio je na zanimljiva pitanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tko te pitao za dres od suparnika na Euru?

Nakon Italije to me tražio Chiesa, a nakon Francuske me pitao Mbappe. Kada te on to pita, onda mu ga daš, haha.

Što želiš za rođendan?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Baš sam rekao mami da ako pobijedimo u finalu ne želim nikakav poklon. Samo želim proslaviti europski naslov u Madridu sa suigračima. To će biti ludnica od aerodroma do ulica.

Euro si počeo asistencijom Carvajalu za gol protiv Hrvatske. On te je nakon toga poljubio. Što ti je to značilo?

To je bio simbol zajedništva kojeg imamo. Ovdje na Euru, ali i inače kad smo s reprezentacijom, ne razmišljamo o tome tko igra za Atletico, Real ili Villarreal. Mi smo momčad, reprezentacija i svi želimo dati sve za naše suigrače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.