(VIDEO) Mourinho u svom stilu provocirao navijače Juventusa: Evo što je poručio nakon utakmice

Foto: fah

Manchester United šokirao je Juventus (2-1) u samoj završnici, a trener Jose Mourinho koji je već neko vrijeme bio pred izlaznim vratima kluba ponovno je izazvao pažnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, on je po završetku utakmice utrčao na travnjak i provocirao navijače Juventusa, poručivši im: ‘Što je, rekli ste da nemam pojma?’

Svađao se i s igračima Juventusa koji su mu rekli da nije ok što što radi.

Zatim je Mourinho nakon utakmice objasnio svoje provokacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Zašto ne pričamo o tome kako su me vrijeđali. Možda to nisam trebao napraviti, ali oni su vrijeđali moju obitelj, obitelj u Interu i to je bila moja reakcija na njihove uvrede”, poručio je.

Inače, Mourinho je smetao Juventusu i navijačima kad je bi trener Intera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.