(VIDEO) Mrak-Taritaš protiv Vatrenih, i ona se osvrnula na doček: ‘Thompsonu nije bilo mjesto u autobusu, to se nije smjelo dogoditi’

Foto: Snimka zaslona

Anka Mrak-Taritaš, predsjednica Građansko-liberalnog saveza (GLAS), stranke koju podržava 1,5 posto birača i stranke koja je nastala raskolom HNS-a, danas koalicijskog partnera HDZ-a, komentirala je puno toga, uključujući i nogomet, gostujući na regionalnoj N1 televiziji. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

> Bujica objavila dokumente: Anka Mrak-Taritaš odobrila obnovu u Gunji za 1700 € po kvadratu!

Naime, komentirala je čak i ”pojavljivanje” popularnog hrvatskog glazbenika Marka Perkovića Thompsona na dočeku Vatrenih poslije povratka sa Svjetskog prvenstva, kao da se Thompson pojavio svojevoljno i kao da to nije bila isključiva želja samih nogometaša i izbornika Vatrenih Zlatka Dalića, koga je večeras u Livnu dočekao preko 50 000 Hrvata. I opet je, naravno, pjevao Thompson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakle, Mrak-Taritaš spada u skupini malobrojnih, ali vrlo glasnih, ekstremista, koji bi zabranili igračima da slušaju što žele i sami bi im određivali glazbeni ukus, samo još nije pojasnila kakav bi to doček bio i kome bez Thompsona ako su Vatreni bili za njega.

“To je bila sila emocija i nije se mogla ne pokazati. Iz svake priče pokušavam vidjeti što je u njoj dobro. Ako ste gledali prije godinu dana, isti nogometaši su bili pred praznim stadionima s negativnim emocijama, a to su sad isti oni koji su došli iz Rusije. Promijenio se izbornik koji je inzistirao na poniznosti, pokazali su da nisu bili bahati, izgarali su na terenu i, što je najvažnije, pokazali su da im je stalo.

Ne trebamo se zavaravati, nikoga nije iznenadilo što je Thompson bio tamo, ali, usporedit ću to sa svatovima, nitko taj dan ne smije zasjeniti mladenku. Tako i na dočeku, nije se smjelo dopustiti da Thompson završi u autobusu. Nije mu bilo mjesto u autobusu. Mi smo preveliku važnost dali jednom, da ne koristim ružnu riječ, ispodprosječnom pjevaču. To se sve skupa nije trebalo dogoditi”, rekla je Mrak-Taritaš i tako neizravno poslala poruku Daliću, Modriću i Vatrenima…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

> Aferama opterećena Mrak Taritaš platila pola duga, a tvrdila da ne postoji: Uz preplaćenu obnovu Gunje što je još zamračeno?

Ponovno Mrak-Taritaš zaboravlja da su Vatreni pozvali Thompsona u autobus, oni i nitko više. Vjerojatno će drugi puta pozvati Beusa Richembergha

Mrak-Taritaš napala je i predsjednicu države Kolindu Grabar-Kitarović, kritizirajući njeno ponašanje posljednjih dana, pa tako i navijanje predsjednice u Rusiji. Podsjetimo, predsjednica je impresionirala cijeli svijet svojim spontanim navijanjem, no predsjednica GLAS-a misli drugačije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

> CRO Demoskop: Među prvih 10 najnegativnijih političara – Plenković, Bernardić, Pupovac, Stazić, Jandroković

“Mislim da na megdan treba izaći neko novo lice, umivena, pristojna građanska opcija. Iako poziva na ujedinjenje, bojim se da predsjednica na ovi način svojim ponašanjem razjedinjuje, a ne ujedinjuje iako je u žestokoj predsjedničkoj kampanji…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.