(VIDEO) NBA: 17 Benderovih koševa u porazu Phoenixa, Zubac zabio 10 u porazu Lakersa

Foto: Twitter/NBA

Dragan Bender je odigrao još jednu odličnu utakmicu za Phoenix Sunse od kojih su sa 120-106 bolji bili gostujući Portaland Trail Blazersi, dok je u porazu Los Angeles Lakersa od Minnesota Timberwolvesa Ivica Zubac ubacio 10 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je šesti uzastopni poraz Phoenixa koje je predvodio Devin Booker sa 27 koševa. Bender je bio jedan od boljih pojedinaca Phoenixa sa 17 koševa (šut iz igre 6/12, trice 3/6), tri skoka i tri ukradene lopte u 28 minuta na terenu. Kelly Oubre Jr. je dodao 18 koševa.

Damian Lillard je bio najbolji igrač Portlanda sa 24 poena, a Jake Layman je ubacio 20 koševa uz osam skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Minnesota Timberwolves su u gostima nadigrali Lakerse sa 120-105, a Ivica Zubac je bio solidan, odigrao je 21 minutu za poraženu momčad i upisao pritom 10 koševa (šut iz igre 5/12), osam skokova i jednu asistenciju trice. Učinak Darija Šarića u pobjedi Minnesote bio je vrlo skroman, on je u 20 minuta zabio četiri koša (šut iz igre 1/2, trice 0/1), pridodavši tome šest skokova, jednu asistenciju i jednu ukradenu loptu.

Najbolji kod Minnesote bio je Karl-Anthony Towns sa 27 poena i 12 skokova, dok je Andrew Wiggins dodao 23 koša. Lakerse je predvodio Brandon Ingram sa 20 ubačaja.

Golden State Warriorsi su u Washingtonu svladali domaće Wizardse sa 126-118, a do njihove devete uzastopne pobjede ih je vodio Stephen Curry koji je utakmicu završio sa 38 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kevin Durant je dodao 21 koš, DeMarcus Cousins 17, a Draymond Green je ugrabio 15 skokova. Najbolji u redovima Washingtona sa 27 poena bio je Trevor Ariza.

U zadnjoj utakmici igranoj sinoć Oklahoma City Thunder su kod kuće sa 122-116 pobijedili New Orleans Pelicanse. Russell Westbrook je upisao 15. triple-double sezone, upisavši 23 koša, 17 skokova i 16 asistencija. Paul George je utakmicu završio sa 23 ubačaja, 11 skokova i sedam asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.