(VIDEO) NBA: Bogdanović najučinkovitiji u porazu Pacersa

Foto: fah

Hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović je sa 21 košem bio najučinkovitiji igrač Indiana Pacersa u porazu od Toronto Raptorsa, dok je Ivica Zubac upisao solidan učinak za LA Lakerse koji su također poraženi od Minnesota Timberwolvesa Darija Šarića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toronto Raptors su kod kuće sa 121-105 pobijedili Indiana Pacerse, a Bogdanović je u 37 minuta na terenu zabio 21 koš (šut iz igre 9/18, trice 2/4) i upisao devet skokova, tri asistencije i dvije ukradene lopte.

Najbolji kod pobjedničke momčadi bio je Norman Powell sa 23 koša. Serge Ibaka je dodao 18 koševa, a Kyle Lowry 12 poena i osam asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pacersima je ovo prvi poraz nakon šest pobjeda.

Minnesota Timberwolves su bili bez milosti i sa 108-86 su kod kuće svladali Los Angeles Lakerse koji su igrali bez ozlijeđenog LeBrona Jamesa.

Minnesota je vodila od početka, a do pobjede ju je vodio Karl-Anthony Towns sa 28 poena i 18 skokova. Dario Šarić je bio skroman, odigrao je 19 minuta za Minnesotu i zabio šest koševa (šut iz igre 2/5, trice 1/2).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivica Zubac je bio solidan u porazu svojih Lakersa, on je na terenu proveo 19 minuta i zabio devet koševa (šut iz igre 3/6) uz osam skokova. Najbolji strijelac Lakersa bio je Lance Stephenson sa 14 ubačaja i šest asistencija.

Charlotte Hornets su u gostima sa 119-113 bili bolji od Phoenix Sunsa, a najbolji igrač bio je Kemba Walker koji je utakmicu završio sa 29 poena.

Tony Parker je dodao 20 koševa, a Willy Hernangomez 19 za Hornetse koji su tako prekinuli niz od dva poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

T.J. Warren je predvodio Sunse sa 23 ubačaja, Josh Jackson je dodao 22, a Deandre Ayton 19. Dragan Bedner nije ulazio u igru za Phoenix.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.