(VIDEO) NBA: Clippersi nadigrali Maverickse, Heat bolji od Rocketsa

Foto: fah

Sinoć su u NBA odigrane dvije utakmice, Los Angeles Clippers su pobijedili Dallas Maverickse, a Miami Heat Houston Rocketse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

LA Clippers su sa 125-121 slavili kod kuće protiv Dallasa, a najzaslužniji za pobjedu su bili Danilo Gallinari sa 32 koša i Lou Williams sa 26.

Clippersi su ovom pobjedom okončali niz od četiri poraza, dok je za Maverickse ovo četvrti uzastopni poraz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dallas nije pomogao ni rookie Luka Dončić koji je utakmicu završio sa 32 koša. J.J. Barea je dodao 19.

Clippersi su prvu četvrtinu zatvorili serijom od 16-7 za vodstvo od 30-27. Na poluvremenu Los Angeles vodi 65-54. Mavericks se vraćaju u igru u trećoj četvrtini u kojoj su nadigrali Clipperse sa 28-24. Prvi put nakon prve četvrtine dolaze u vodstvo od 90-89 11 minuta do kraja. Clippers preuzimaju kontrolu nad igrom nešto više od tri minute do kraja i ne ispuštaju prednost.

Miami Heat je kod kuće sa 101-99 bio bolji od Houston Rocketsa koje je predvodio James Harden sa 35 koševa, 12 asistencija i šest skokova. Eric Gordon je promašio tricu s lijevog krila 0,6 sekundi do kraja koja je mogla donijeti pobjedu Houstonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Josh Richardson je za Heat ubacio 22 koša, dok je Tyler Johnson dodao 19.

Houston je ostao bez Chrisa Paula koji je morao utakmicu napustiti u drugoj četvrtini zbog ozljede lijeve prepone, a nije poznato koliko će dugo izbivati s terena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.