(VIDEO) NBA: Pobjeda Hezonjinog Orlanda u New Yorku, Houston bolji od Lakersa

Foto: fah

Orlando Magic Marija Hezonje je sinoć u gostima svladao New York Knickse, dok su Los Angeles Lakersi Ivice Zubca poraženi kod kuće od Houston Rocketsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Orlando Magic je sa 105-100 bio bolji od New York Knicksa u Madison Square Gardenu, a domaćin je uspio nadoknaditi zaostatak od čak 17 koševa i izjednačiti se na sredini zadnje četvrtine, no to mu nije bilo dosta za preokret.

Kod izjednačenog rezultata 85-85 na polovici zadnje četvrtine, Nikola Vučević, koji je utakmicu završio sa 34 koša, od čega je osam zabio u seriji 10-0 u zadnjoj četvrtini, ‘povlači’ Orlando. Vučević tada pogađa šut i dvije trice za vodstvo koje Magic ne ispušta do kraja. Evan Fournier je ubacio 20 koševa, Jonathon Simmons 16, a Elfrid Payton 15 za Orlando. Mario Hezonja nije ulazio u igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod Knicksa najbolji je bio Michael Beasley sa 21 pogotkom, a Courtney Lee je dodao 19.

Houston Rockets su sa 118-95 svladali Los Angeles Lakerse u Staples centru, što im je sedma pobjeda u nizu. Predvodio ih je James Harden sa 36 pogodaka, Eric Gordon je dodao 22, a Chris Paul 21 .

Najučinkovitiji u redovima Lakersa bio je Kyle Kuzma sa 22 pogotka, dok je Brandon Ingram ubacio 18. Ivica Zubac je proveo na terenu dvije minute za Lakerse, ali bez učinka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Houston je preuzeo kontrolu u drugoj četvrtini, nadigravši Lakerse 34-19. Lakersi se “bude” u drugom poluvremenu, rade seriju od 21-9 i dolaze na tri razlike, ali onda Houston zabija sljedećih devet koševa i Los Angeles mu više nije zaprijetio do kraja.

Aktualni NBA prvaci Golden Statet Warriors su sa 123-95 pobijedili Miami Heat. Stephen Curry je za pobjedu zabio 30 koševa u 30 minuta, a Kevin Durant je dodao 24.
Klay Thompson je postigao 19 pogodaka za Warriorse koji su počeli drugo poluvrijeme serijom od 18-3 i nadigrali Miami sa 37-17 u trećoj četvrtini.

Kod Miamija je najbolji bio Goran Dragič s 20 pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Russell Westbrook je došao do svog sedmog triple-doublea ove sezone u pobjedi Oklahoma City Thundera nad San Antonio Spursima od 90-87. Westbrook je postigao 22 pogotka i upisao 10 skokova i 10 asistencija za Thunder.

Spurse, koji su igrali bez LaMarcusa Aldridgea i Tonyja Parkera, predvodio je Dejounte Murray sa 17 pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.