(VIDEO) Nešto prije ponoći Diego Maradona stigao u Zagreb na spektakl između Hrvatske i Argentine

Foto: Snimka zaslona

Jedan od najboljih nogometaša svijeta svih vremena, Diego Maradona, sletio je večeras kasno u Zagreb kako bi pratio finale Davis Cupa između Hrvatske i svoje Argentine koje se igra ovog petka u zagrebačkoj Areni.  Kako smo već pisali Maradonin je dolazak najavljen jučer, u našu je zemlju stigao poslije turneje po Ujedinjenim Arapskim Emiratima, što samo pokazuje da je legendarni “mali zeleni” i dale vrlo aktivan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Video: HRT

Maradonu je u Zagrebačkoj zračnoj luci dočekalo nekoliko novinara, više fanova te brojni fotografi, ali i znatiželjnici koji su se našli sat vremena prije ponoći na Plesu.  Naime, dolazak Maradone u Zagreb, koji smo najavili, držao se u strogoj tajnosti, vrijeme njegovog dolaska bila je potpuna tajna i nitko je nije uspio provaliti.

Podsjetimo da je  već jednom Diego Maradona pratio finale Davis Cupa u kojem je igrala Argentina, bilo je to finale 2006. godine u Moskvi, Argentinci su poraženi od Rusije, a protiv Hrvatske Maradona je bodrio Argentinu 2002. godine, bilo je to u travnju mjesecu, Argentina je slavila ukupnim rezultatom 3:2,  tom je prilikom slavni Maradona poklonio našem Goranu Ivaniševiću dres Boca Juniorsa s brojem 10. Bilo je to četvrtfinale Davis Cupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Maradona na Plesu nije bio raspoložen za izjave.

Najava da će Maradona doći u Zagreb nije navodno dobro prihvaćena kod dijela argentinske Davis Cup reprezentacije, naime, Maradona privlači veliku pozornost medija, javnosti, navijača, gdje god da se pojavi, naravno da takva nogometna veličina baca veliku sjenu čijeg se hlada mnogi boje. Maradona bi trebao biti smješten s troje prijatelja u istom hotelu kao i Davis Cup reprezentacija Argentine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.