(VIDEO) Nije dobro igrati u Barceloni, a zamjeriti se nedodirljivom Argentincu: Zašto je Lionel Messi ‘poludio’ na Ivana Rakitića!

Foto: Snimka zaslona

Barcelona ove sezone iako oslabljena odlaskom Neymara ”gazi” sve pred sobom, pobjeđuje, kako u prvenstvu, tako i u Ligi prvaka, međutim, postoji i nervoza u njihovim redovima. Naime, u prošlom kolu Barca je lakoćom slavila kod Girone, na kraju je bilo 3:0 za najbolji katalonski klub, nervozu je izazvao nedodirljivi Lionel Messi, stvarni gazda na travnjaku u momčadi Barcelone. U stvarnosti, s obzirom kako mu sve polazi od noge na početku sezone, Messi nema razloga za nervozu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Messi je kod Girone pokazao nervozu te ju je ispoljio prema hrvatskom reprezentativcu Ivanu Rakitiću. Naime, Ivan je jednu loptu u 29. minuti susreta sporo odigrao kod rezultata 1:0 za Barcu. Zbog spore lopte Argentinac je utrčao u zaleđe. Messi je ”poludio” te je Raketi poprilično nervozno poručio da je trebao brže odigrati. No, vrlo se brzo smirio.  Možda je Messi ipak trebao biti malo smireniji, koncentriraniji i pripaziti na zaleđe, ipak je on dovoljno iskusan?

Ivan Rakitić se ispričao zbog pogreške Messiju i podigao prst u znak isprike. Nije dobro igrati u Barceloni, a zamjeriti se Lionelu Messiju. Shvatio je to i hrvatski nogometaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.