(VIDEO) Niko Kranjčar oduševio navijače Rangersa i poslao im poruku

Foto: Snimka zaslona

Iako je vrlo kratko u Glasgowu Niko Kranjčar oduševio je navijače spomenutog kluba, nije mu dugo trebalo da zabije svoj prvi pogodak u dresu Glasgow Rangersa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši hrvatski reprezentativac zabio je treći pogodak za Rangerse u utakmici Liga kupa protiv Stranraera. Kranjčar je svladao protivničkog golmana u 53. minuti i postavio konačni rezultat utakmice.

Oduševljen prijemom kod navijača, Kranjčar je za klupsku televiziju između ostaloga rekao da mora biti zahvalan jer je kod navijača osjetio zahvalnost od prve utakmice protiv Motherwella, iako je igrao tek pola sata. “Zahvalan sam navijačima na načinu na koji me tretiraju od te utakmice. Ovo je također velika obveza, davati sve za klub i mislim da svaki pojedini igrač u svlačionici osjeća isto”, rekao je hrvatski nogometaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Niko je komentirao i svoj prvi pogodak u dresu Glasgow Rangersa. “Lijep je to osjećaj. Bilo je sjajno opet pobijediti i odigrati 90 minuta. Uvijek ima mjesta za napredak, ali ima puno dobrih stvari na kojima možemo graditi. Zaista se veselimo sezoni”, zaključio je donedavni igrač američkog NY Cosmosa.

U vrlo kratkom vremenu Niko Kranjčar je u Škotskoj pokazao da se vraća na razinu na kojoj je bio prije nekoliko godina, odnosno prije ozljede koja ga je spriječila da zaigra na SP-u u Brazilu za Hrvatsku 2014.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.