(VIDEO) Niko Kranjčar uoči velikog derbija protiv Celtica: Utakmice u dresu Dinama bile su posebne

Foto: Twitter/Rangers

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Niko Kranjčar igra vrlo dobro u svom novom klubu. Zabio je jako lijep pogodak u prijateljskoj utakmici Rangersa nad Linfieldom od 7:0 te tako nagovijestio da bi mogao igrati u prvom sastavu kultnog škotskog kluba u velikom derbiju protiv Celtica. Znači li to da bi jednog dana Niku mogli vidjeti ponovno u dresu hrvatske nogometne reprezentacije?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slavni Old Firm je na rasporedu već ove subote, dakle, 10. rujna, radi se o prvom takvom derbiju za Niku Kranjčara, uoči tog derbija Niko Kranjčar ipak je priznao da su utakmice u dresu zagrebačkog Dinama bila veće. Podsjetimo, Niko je igrao za Dinamo, ali i za splitski Hajduk i koji je prešao iz Dinama 2005. godine.

“Znam da ću uživati u toj utakmici. Osim za ova dva kluba, ona je izuzetno bitna i za škotski nogomet. Znam da je Old Firm najveća utakmica u Škotskoj i bit će mi čast igrati, ali kad odrastaš kao navijač Dinama i onda zaigraš za njih, to je ipak nešto posebno,” izjavio je bivši Vatreni, koji je za Hrvatsku odigrao nekoliko velikih utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.