(VIDEO) Nikome to nije uspjelo, pa ni Air Jordanu: Kobe Bryant ušao u legendu

Foto: Snimka zaslona

Kobe Bryant jedan je od najboljih košarkaša svih vremena, iako će još uvijek mnogi na prvo mjesto staviti legendarnog Michaela Jordana, koji je briljirao devedesetih. Kako bilo Kobe je sinoć doživio veliku čast te je za života postao legendom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, na poluvremenu utakmice između LA Lakersa i Golden Statea LA Lakersi su službeno umirovili dresove s brojem 8 i 24, naravno, u čast Kobea Bryanta. Takav podvig do sada nikome nije uspio, pa čak ni Jordanu. Niti jednom košarkašu do sada niti jedan klub nije umirovio dva dresa.

Bryant je u trenutku podizanja dresa izašao na centar i sve to promatrao, dok ga je publika pozdravila zasluženim ovacijama.  Bryant je na svečanost stigao helikopterom.  Uz njega je bila i njegova obitelj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon za njega velike večeri oglasio se porukom na internetu koju je uputio svom nekadašnjem klubu.

Brojne legende iz svijeta sporta, ne samo košarke, politike…, čestitale su  Bryantu na velikoj karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.