(VIDEO) Nogometna čarolija na Etihadu u Ligi prvaka: Kako je ‘veliki’ Guardiola proslavio petu loptu u mreži Danijela Subašića…

Foto: Snimka zaslona

Nevjerojatnu utakmicu u osmini finala Lige prvaka odigrali su Manchester City i Monaco našeg Danijela Subašića, koji se istaknuo s nekoliko sjajnih obrana, ali je i napravio kardinalnu pogrešku kojom je domaći klub vratio u život. Nije bilo lako treneru Cityja Guardioli, težak je put imao do pobjede od 5:3. Utakmica puna preokreta postala je ljepotica ove sezone u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, gosti iz Monaca vodili su na Etihadu 2:1 i imali jedanaesterac kojeg nije realizirao Radamel Falcao, pucao je nevjerojatno traljavo, da bi na kraju engleska momčad stigla do velike pobjede, od dva gola razlike koja bi mogla biti presudna uoči uzvrata u Monacu.

Kako je njegova momčad zabijala,  kako je utakmicu počela lomitii, tako je i trener Guardiola imao svoj show pored travnjaka, na klupi, vikao je na suca, svađao se s kolegama iz suparničke momčadi, jednostavno je “živio utakmicu.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebno je zanimljivo proslavio nakon što je u mrežI iza hrvatskog golmana Danijela Subašića završila i peta lopta, ujedno i posljednja u njegovoj mreži.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.