(VIDEO) Novi poraz Bilićevog West Hama, propustili vodstvo od 2:0, pogledajte reakciju našeg trenera!

Foto: fah

U 4. kolu engleske Premier lige West Ham je na londonskom Olimpijskom stadionu vodio 2-0 protiv Watforda u 33. minuti, ali je gostujuća momčad do kraja poluvremena izjednačila, a u drugom dijelu i nadigrala momčad Slavena Bilića te slavila s 4-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah
Foto: fah

Tako je klub bivšeg hrvatskog izbornika ostala na tri boda u prve četiri utakmice. Dvostruki strijelac za West Ham bio je Michail Antonio (5, 33), a oba je pogotka postigao na asistenciju Dimitrija Payeta. No, obrana West Hama nije bila na visini zadatka pa su Ighalo (41), Deeney (45+2), Capoue (53) i Holebas (63) donijeli vrijednu pobjedu Watfordu.

Foto: fah
Foto: fah

Gosti su u subotu bili uspješniji na premerligaškim terenima. Tottenham je kod Stokea slavio s uvjerljivih 4-0, a pogađali su Son Heung-Min (41, 56), Dele Alli (59) i Harry Kane (70).

Tri je boda odnio i Crystal Palace s gostovanja kod Middlesbrougha. Christian Benteke (16) i Wilfried Zaha (47) bili su strijelci za goste, dok je Daniel Ayala (38) donio izjednačenje Middlesbroughu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah
Foto: fah

Uz mnogo sreće do pobjede je stigao Arsenal na svom Emiratesu protiv Southamptona. Gosti su poveli u 18. minuti kad se lopta odbila od grede u leđa Petera Cecha i završila u mreži, nakon slobodnog udarca Dušana Tadića. Laurent Koscielny je izjednačio u 29. minuti, a u sučevom vremenu je iz sumnjivo dosuđenog kaznenog udarca sva tri boda ‘topnicima’ donio Santi Cazorla (90+5).

U velikom derbiju 4. kola engleskog nogometnog prvenstva Manchester City je kao gost na Old Traffordu svladao gradskog rivala Manchester United s 2-1 (2-1). Gosti su poveli 2-0 preko De Bruynea (15) i Iheanacha (36) da bi Ibrahimović (42) pred kraj prvog poluvremena smanjio na 2-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku se rezultat nije mijenjao pa City i dalje ima stopostotni učinak od 12 bodova. Po devet bodova imaju United i Chelsea koji u nedjelju gostuje kod Swanseaja. Na začelju su Southampton s dva boda te Sunderland i Stoke sa po jednim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.