(VIDEO) Novinar razljutio Jose Mourinha: Žao mi je što ovo moram reći, ali to je jako glupo pitanje

Foto: snimka zaslona

Momčad Josea Mourinha, Manchester United, imala je 18 udaraca prema gostujućem golu, čak 15 više od suparnika, ali odigrali su bez golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice novinar je upitao portugalskog trenera je li utakmica bila izjednačena.

“Mislite da je utakmica bila izjednačena? Zato jer sam se smijao na kraju? Mogu se smijati – pobijedio, izgubio ili remizirao. Žao mi je što ovo moram reći, ali to je jako glupo pitanje”, odgovorio je Mourinha.

“Jedna momčad u 90 minuta upiše jedan pokušaj, a druga čitavu utakmicu napada, napada i napada, a vi me onda pitate je li utakmica bila izjednačena? Pa naš vratar David De Gea je spavao tijekom utakmice”, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zašto United ima lošije rezultate od očekivanih?

“Imali smo puno remija ove sezone. Momčadi se dolaze ovdje braniti. Vratari dolaze ovdje kako bi bili igrači utakmice. Svakoga dobijemo u kvaliteti igre, smjeru u kojemu igra ide, posjedu, kreativnosti i ambiciji, ali previše remiziramo.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.