(VIDEO) Ovacije Camp Nou za Ivana Rakitića: Navijači poslali poruku treneru Barcelone

rakitić
Foto: fah

Hrvatski reprezentativac, Ivan Rakitić, je za Barcelonu u derbiju protiv Valencije (5:2) odigrao tek dvadeset minuta. Bilo je to tek drugi puta da je trener Barce Ernesto Valverde uveo Rakitića u igru u četvrtoj službenoj utakmici nove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rakitić je ušao umjesto novog pojačanja katalonskog kluba Frenkieja de Jonga, koji je upisao asistenciju i zabio pogodak u velikoj pobjedi katalonskog kluba, koji je napokon u novoj sezoni odigrao jednu veliku utakmicu i to bez Lionela Messija.

Kad je na zagrijavanje otišao Rakitić, odnosno kad se Valverde napokon ”smilovao”, donji dio tribine počeo je Hrvatu pljeskati, što je vrlo brzo prihvatio i cijeli Camp Nou. Ivan se navijačima Barcelone nakon utakmice zahvalio zapljeskavši te je podario dres jednom od navijača na tribini koja mu je pljeskala.

“Hrvat je navijačkoj masi Barcelone jako drag, a dokaz tome je činjenica što je navijačima trebalo samo minutu da počnu pjevati njegovo ime nakon što se počeo zagrijavati. Na sjevernog tribini počeli su pjevati “Ivan Rakitić, la la la la la laaaa” i ponovili to nekoliko puta”, izvijestio je nakon utakmice Barcelona – Valencia 5:2 novinar Mundo Deportiva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: Snimka zaslona

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.