(VIDEO) Pobjeda Bayerna i Nike Kovača u Ateni, AEK bez Marka Livaje, prvi bod Young Boysa u Ligi prvaka

Foto: fah

U popodnevnim utakmicama 3. kola Lige prvaka minhenski Bayern je slavio u Ateni kod AEK-a s 2-0, dok su u Bernu Young Boysi i Valencia igrali 1-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayern našeg Nike Kovača se jako mučio na Olimpijskom stadionu, njemački prvak je igrao jako loše i bezidejno protiv defenzivne grčke momčadi.Konačno, u 61. minuti Bayern je došao do gola kada je udarac Robbena blokiran, a Javi Martinez odbijenu loptu volejem zakucava u mrežu. Drugi gol za Bavarce je uslijedio nakon samo dvije minute i prodora Rafinhe koji je na drugoj vratnici pronašao potpuno samog Lewandovskog i pogodak je bio neizbježan. Kovač sada može odahnuti jer je nakon velike krize uspio vezati dvije pobjede nakon što su u prvenstvu slavili kod Wolfsburga (3-1).

Marko Livaja nije bio u sastavu grčke momčadi. U ovoj skupini kasnije igraju Ajax i Benfica. Vodi Bayern sa 7 bodova, Ajax ima 4, Benfica 3, a AEK je bez bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah

Young Boys i Valencia su odigrali 1-1, a to je švicarskom prvaku prvi gol i prvi bod u Ligi prvaka. Španjolska momčad je povela u 26. minuti pogotkom Mitchya Batshuayia, a Young Boysi su izjednačili golom iz kaznenog udarca Francuza Guillamea Hoarau. Bio je to prvi gol Švicaraca u ovogodišnjoj Ligi prvaka. Tri minute prije kraja Young Boysi su imali priliku za pobjedu, ali je udarac Sanoga glavom završio na vratnici. Valencia je tako još uvijek bez pobjede.
U ovoj skupini kasnije igraju Manchester United i Juventus. Juve vodi s 6 bodova, United ima 4, Valencia 2, a Young Boysi 1 bod.

 

SKUPINA E

Tekst se nastavlja ispod oglasa

AEK ATENA – BAYERN MUENCHEN 0-2 (Martinez 61, Lewandowski 63)

SKUPINA H

Tekst se nastavlja ispod oglasa

YOUNG BOYS BERN – VALENCIA 1-1 (Hoarau 55pen//Batshuayi 26)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.