(VIDEO) Pogledajte kako su hrvatski rukometaši proslavili pobjedu protiv svjetskih prvaka

Foto: Snimka zaslona

Hrvatska rukometna reprezentacija u posljednjoj utakmici druge faze Svjetskog prvenstva svladala je aktualnog svjetskog prvaka, Francusku, 23:20. Posve zaslužena pobjeda Hrvatske, koja je na SP-u odigrala nekoliko odličnih utakmica, no, nažalost, jedan je kiks, neočekivani poraz protiv Brazila, odnio polufinale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjedom protiv Francuske Hrvatska je osigurala nastup na kvalifikacijama za Olimpijske igre u Tokiju, uoči prvenstva to je bio glavni cilj hrvatske rukometne reprezentacije.

Kad se sve sabere, posebno će se o takvom dojmu moći govoriti ukoliko Hrvatska u borbi za peto mjesto svlada jaku Švedsku, izabranici Line Červara napravili su veliki posao na SP-u, nekoliko debitanata u hrvatskoj reprezentaciji pokazalo je da Hrvatska ipak ima širinu puno veću nego što se to prije turnira mislilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjedu protiv Francuza hrvatski su rukometaši s razlogom proslavili. Naime, na putu iz Lanxess Arene u autobusu bila je sjajna atmosfera, slavilo se uz stihove ‘Četrnaest palmi’, pjesme Daleke obale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.