(VIDEO) Pogledajte sučeljavanje Miočića i Ngannoua

Foto: snimka zaslona

Stipe Miočić i Francis Ngannou, dvije najveće zvijezde nadolazećeg, dugo iščekivanog UFC-a 220, odrađuju svoje posljednje medijske obaveze prema poslodavcu, pa su u isto vrijeme gostovali u emisiji na američkoj televiziji, prenosi Fight Site.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ti si prvak, ali si i ‘underdog’, kako je to moguće?” – pitao je voditelj Miočića na početku direktno pitanje.

“Biti ‘underdog’ nije nikakav problem za mene, on je čvrst momak, borio se protiv dobrih protivnika i pobijedio ih je”, odgovara Stipe i tumači zašto je Kamerunac favorit uoči velikog meča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Velik, snažan čovjek, koji jako udara. Tvrd je”, dodao je UFC prvak.

Ngannou odgovara na isto pitanje ovako:

“Gledajte, za sebe stvarno vjerujem da sam najbolji, najveći, najjači, najmotiviraniji, sve… Stvarno imam sve da bih ga pobijedio ove subote.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“On je jako dobar borac, sjajan je. Nije pobjedio sve te mečeve bez veze, iza toga se nešto krije. Ali ja sam iznad toga. A to ću u subotu i dokazati.”

Upitan dobiva li fer tretman s obzirom da UFC promovira više izazivača od prvaka, Miočić odgovara u svom stilu…

“Ne, ali dobro za njega. Neka ga nabrijavaju. Ja sam dugo u ovome i već sam naviknut. Neka dobije sav ‘hype’”, smatra Miočić na što je Ngannou kontrirao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ako dobijem više pažnje od njega, to nešto znači. Za to ima razloga. Neki ljudi možda vide da ću ga pobijediti u subotu.”

Naravno, pod “neki ljudi” Ngannou je mislio na zajedničke poslodavce u UFC-u koji, sada je to jasno, “mole boga” da Kamerunac postane prvak na UFC-u 220 nakon silnih sredstava koje su uložili u njegovu promociju.

Na kraju su obojica odgovorili na pitanje je li im malo čudno sjediti tako blizu jedan nasuprot drugoga s obzirom da je borba za nekoliko dana.

“Ovo je samo promocija. Znam tko je on, on je snažan momak, ali riješit ćemo stvar u subotu”, smatra Miočić i dodaje da se Ngannou lijepo obukao za ovu priliku i da je to nešto što može istaknuti kao pozitivno kod njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Da, malo je čudno. Vjerojatno zato jer sam jako uzbuđen zbog borbe. I sada kada smo tu zajedno, ali s druge strane samo promoviramo borbu za subotu. Da, čudno je. Stipe je dobar borac, zato je prvak. Ali kao što sam rekao dolazi moje vrijeme…”, zaključuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.