(VIDEO) Polufinale Acapulca: Čilića porazio Nadal, Lučić-Baroni predala meč zbog viroze

Foto: fah

Hrvatski tenisači Marin Čilić i Mirjana Lučić-Baroni izgubili su u petak na ATP/WTA turniru u Acapulcu mečeve u polufinalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čilić je u ATP turniru izgubio protiv Španjolca Rafaela Nadala 6-1, 6-2 a Lučić-Baroni protiv Ukrajinke Lesje Curenko s 5-0 nakon što je predala meč.

“Morao sam igrati jako dobro ako želim pobijediti igrača kao što je Marin i jako sam zadovoljan mojom predstavom. U ključnim trenucima bio sam fokusiran i dobrim udarcima spašavao brejk lopte”, rekao je Nadal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Stvarno nemam sreće, pokupila sam virus i povraćala sve do samog izlaska na teren. Pokušala sam, jer nisam tip koji će ikada i ikako odustati. Toliko sam puta dokazala da mogu igrati ‘preko’ bilo kakve boli, ali sada mi se nepodnošljivo vrtjelo, stalno mi se povraćalo i jednostavno nisam mogla nastaviti. Jako sam uzrujana, jer ovo je turnir na kojem mi je sjajno išlo. Stvarno us*an način za okončati ovako dobar niz…”, rekla je Lučić-Baroni.

Nadal u finalu igra sa Samom Querreyom, a Curenko s Kristinom Mladenović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.