(VIDEO) Potpora hrvatskih sportaša rukometašima uoči Srbije: Perišić, Hrgović, Ivić…

Foto: Snimka zaslona

Hrvatska rukometna reprezentacija večeras, u petak od 20:30 sati, igra utakmicu protiv Srbije na početku Europskog rukometnog prvenstva.  Susret bi trebalo pratiti gotovo 12 000 gledatelja u splitskoj Spaladium Areni.  S tribina će za Hrvatsku navijati i brojni sportaši, primjerice Mario Mandžukić, kome je ulaznice sredio njegov veliki prijatelj Domagoj Duvnjak.  U domovinu se Mandžo vratio u siječanjskoj pauzi koja trenutno traje u talijanskoj ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: Instagram

Brojni sportaši pokazuju koliko su zapravo srcem uz hrvatske rukometaše. Naime, Ivan Perišić, nogometaš Intera i hrvatske nogometne reprezentacije na Instagram je postavio snimku kako vozi prema milanskoj zračnoj luci slušajući “Lupi petama” od Prljavog Kazališta. Time sjajni igrač Vatrenih šalje potporu hrvatskoj rukometnoj reprezentaciji od koje se očekuje da večeras bude bolja od Srbije. Potpora navijača s tribina neće izostati.

Javio se i rukometni vratar Filip Ivić, koji je objavio sliku kako gleda svoje prijatelje iz reprezentacije odjeven u dres Manuela Štrleka.

Potporu rukometnim Vatrenima dao je i sjajni boksač Filip Hrgović, koji, nažalost, zbog obveze u Londonu neće biti u mogućnosti biti večeras u Splitu.  Hrgović je poslao poruku rukometašima za ogled sa Srbijom te se pritom snažno udario po prsima uz poruku ”samo jako.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.