(VIDEO) Premiership: Tottenham sjajno otvorio 2017. godinu pobjedom na gostovanju

Foto: fah

U dvoboju 19. kola engleskog nogometnog prvenstva Tottenham je na gostovanju pobijedio Watford 4-1 probivši se na treće mjesto ljestvice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spursi su sjajno otvorili 2017. godinu i pitanje pobjednika riješili su već u prvom poluvremenu postigavši tri gola. Dva gola zabio je sjajni Harry Kane (27, 33), a jednog Dele Alli (41).

Bila je to stota Kaneova utakmica u elitnom razredu engleskog nogometa, a do sada je zabio 59 golova. Pobjedu londonskog sastava potvrdio je Alli svojim drugim golom u 46. minuti susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do kraja dvoboja domaćin je uspio tek zabiti utješni pogodak, a strijelac je bio bivši igrač Tottenhma Younes Kaboul u sudačkoj nadoknadi.

Tottenham je četvrtom uzastopnom pobjedom i jedanaestom ove sezone skočio na treće mjesto ljestvice sa 39 bodova koliko ima i Manchester City na četvrtom mjestu, ali uz slabiju razliku pogodaka. Na vrhu su Chelsea (49) i Liverpool (43).

Kolo zatvaraju Arsenal i Crystal Palace, međutim već ponedjeljak je na rasporedu šest susreta 20. kola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.