(VIDEO) Pripreme za Svjetsko prvenstvo Rusija: Remi Islanđana s Gancima, Portugal svladao Alžir

Foto: fah

Nogometaši Islanda odigrali su 2-2 u pripremnoj utakmici u Reykjaviku s Ganom, pa su Islanđani bez pobjede u zadnje četiri utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah

Islanđani, s kojima Hrvatsku igra zadnju utakmicu u skupini SP-a u Rusiji, su odabrali Ganu kao pripremu za dvoboj s Nigerijom. Krenulo je izvrsno za domaćine, Alfred Arnason (6) i Alfred Finnbogason (40) su donijeli vodstvo od 2-0 u prvom dijelu, no u drugom dijelu su dominirali Ganci, koji su uspjeli izjednačiti preko Kasima Nuhua (60) i Thomasa Parteya (87). Islanđane u prvoj utakmici SP-a 16. lipnja očekuje Argentina.

Europski prvaci Portugalci su s 3-0 i Lisabonu svladali Alžir pogocima Goncala Guedesa (17, 55) i Bruna Fernandesa (37). Na utakmici je zaigrao i prva portugalska zvijezda Cristiano Ronaldo koji je po 150. put nastupio za reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Leedsu su uspješnu generalku imali Englezi koji su s 2-0 slavili protiv Kostarike goliovkima Marcusa Rashforda (13) i Dannyja Welbecka (76). U Montevideu je svoju “generalku” odradio Urugvaj, koji je s 3-0 pobijedio Uzbekistan. Golove su zabili Giorgian de Arrascaeta (31), Luisa Suareza (54) i José Maria Giméneza (73).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.