(VIDEO) Prosvjed navijača Partizana Grobara u Beogradu, tvrde kako je Crvena zvezda povlaštena…

Foto: Twitter

U Srbiji sve po starom, malo prosvjedi, malo primirje, i to ne samo kad je u pitanju politika, već i sport. U Srbiji je, naime, sve politika i sve u dometu aktualnog diktatora, Aleksandra Vučića, sport pogotovo, a nogomet posebice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, najvatreniji navijači beogradskog Partizana, Grobari, okupili su se na Terazijama ispred Nogometnog saveza Srbije, gdje su prosvjedovali. Naime, Grobari su nezadovoljni suđenjem na utakmicama Partizana i Crvene zvezde. Smatraju da je njihov klub konstantno na meti sudaca te da se odluke donose na njihovu štetu, a u korist Zvezde.

Nije tajna da je režim u Srbiji nešto naklonjeniji Crvenoj zvezdi. Ipak Crvena zvezda ima običaj nagrađivati ratne zločince, poput tzv. Kapetana Dragana. Da ne spominjemo Delije, koje gotovo svaku utakmicu odaju počast srpskim nacistima, poput Draže Mihailovića, Ratka Mladića, Radovana Karadžića. Tko ne bi volio takav klub, posebno ako se zovete Aleksandar Vučić i ako ste i sami bili Delija?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad smo kod NS Srbije recimo kako je na čelu tog Saveza Slaviša Kokeza, inače bivši tjelohranitelj, bivšeg generalnog sekretara Šešeljeve Srpske radikalne stranke, Aleksandra Vučića. Sasvim slučajno se tjelohranitelj, doduše bivši, našao na čelu najmoćnijeg sportskog saveza u Srbiji. Je li uopće potrebno spominjati da je i Vojislav Šešelj osuđeni ratni zločinac?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.