(VIDEO) Prvo neredi na ulicama Maribora, a onda su navijači Spartaka ‘raketirali’ suca i samo srećom nisu ga pogodili

Foto: snimka zaslona

Utakmicu Maribora i Spartaka iz Moskve u 1. kolu skupine E Lige prvaka obilježili su incidenti i na terenu i izvan njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije utakmice sukobili su se navijači domaćih s policijom.

Tijekom utakmice na tribinama je došlo do bakljade. Video je osvanuo na internetu, a vidljivo je kako je bakljada održana na tribinama gdje su bili navijači Spartaka. Doletjela je i raketa koja je zamalo pogodila glavnog suca – Nijemca Deniza Aytekina.

Maribor će kao organizator susreta zasigurno snositi posljedice, dakle očekuje ga kazna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.