(VIDEO) PSG s ‘kamatama’ uzvratio Guingampu za poraz u Liga kupu: Devet pogodaka francuskog nogometnog diva

Foto: fah

Francuski prvak PSG pobijedio je Guingamp sa čak 9-0 u susretu 21. kola francuskog nogometnog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Guingamp je prije deset dana šokirao Parižane pobijedivši u četvrtfinalu Liga kupa na Parku prinčeva sa 2-1, no PSG im je sada uzvratio s ‘kamatama’.

U jednoj od najuvjerljivijih pobjeda u povijesti kluba po tri gola zabili su Kylian Mbappe (37, 45, 80) i Edison Cavani (59, 66, 75), dva puta se među strijelce upisao i Neymar (11, 68), a pogodak je postigao i Thomas Meunier (83).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekordnu pobjedu PSG je ostvario u veljači 1994. kada je u Kupu pobijedio Cote Chaude sa 10-0.

PSG vodi na ljestvici sa 53 boda, 13 više od Lillea, no pariški sastav ima i dvije utakmice manje. Guingamp je na začelju sa 14 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.