(VIDEO) Sve za Raquel: Pogledajte kako je Rakitić pjevao španjolsku pjesmu ‘Mi Princesa’ na hrvatskom jeziku

Foto: snimka zaslona

Ivan Rakitić u novom je intervjuu još jednom ispričao kako se zaljubio u suprugu Raquel. Objasnio je da mu je ona bila najveći motiv da nauči španjolski jezik, ali da ga je savršeno svladao uz pomoć pjesama Davida Bisbala, španjolskog pjevača kojeg Raquel obožava slušati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kod kuće sam 24 sata morao slušati njegovu glazbu, uvijek je svirala. A Raquel mi je objašnjavala sve o njemu, znala je čitav njegov put, sve o njegovoj karijeri,” rekao je Rakitić.

A onda je dobio izazov – otpjevati Bisbalovu pjesmu, koju često pjeva svojim curama, ‘Mi Princesa’ na hrvatskom jeziku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, izazov je prihvatio, pa je zapjevao uz melodiju: “Znaš da si moja princeza, iz mojih divnih snova. Toliko sam ratova vodio da bih te kraj sebe imao. Tražit ću te neumorno, riskirati, nije sporno, ako te na kraju ove avanture uspijem osvojiti.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.