(VIDEO) Rekordno kratka tiskovna konferencija Dinama: Nisu željeli odgovarati na pitanja novinara o spornom penalu u Vinkovcima

Foto: GNK Dinamo

Nakon turbulentnog gostovanja u Vinkovcima protiv Cibalije, nakon penala o kojem bruji cijela Hrvatska, a koji očito nije trebao biti dosuđen za Dinamo, u Maksimiru su imali kratku konferenciju za tisak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo u srijedu igra od 16:45 igra utakmicu protiv Splita u sklopu polufinala Hrvatskog kupa. Modri su na presici željeli najaviti polufinale Kupa, na kojoj su sudjelovali direktor kluba Tomislav Svetina, trener Ivajlo Petev te gost iznenađenja, kako su najavili Armina Hodžića.

Glasnogovornik Dinama i bivši novinar Jutarnjeg lista, Alen Lesički, na početku press konferencije je rekao novinarima kako će im biti dozvoljena pitanja vezana isključivo uz dvije teme. Prva tema bila je činjenica da je Armin Hodžić potpisao novi ugovor s Dinamom u trajanju od pet godina, a druga se tema odnosila na spomenutu utakmicu polufinala Kupa protiv Splita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugim riječima, na press konferenciji Dinama novinari nisu smjeli postavljati pitanja vezana uz sve ostale teme, a posebno temu vezanu uz penal u Vinkovcima. Presica je trajala tek sedam minuta. Nikad kraću tiskovnu konferenciju nismo imali na Maksimiru

“Samo kažem, ako je taj penal tako ključno pitanje i najveći problem u Hrvatskoj onda mislim da smo apsolutno najpoželjnija zemlja za život”, komentirao je ipak kratko direktor kluba Tomislav Svetina sporni penal u Vinkovcima, protiv Cibalije. Dinamo je slavio 2:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.