(VIDEO) Skandalozno ponašanje tenisača koji je izbacio Wawrinku: Ponizio sutkinju bacajući joj novac pod noge!

Foto: Snimka zaslona

Danil Medvjedev, 21-godišnji tenisač koji je u 1. kolu Wimbledona izbacio Stana Wawrinku, jednog od najboljih tenisača svijeta, svoj je nastup u Londonu završio u 2. kolu što i nije neko veliko iznenađenje. Međutim, ono što je napravio u meču protiv Belgijca Rubena Bemelmansa mnoge je razočaralo, ali i šokiralo. Slijedi mu kazna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Furieux d’être battu par Bemelmans, Daniil… by dh_be

Naime, u odlučujućem petom setu ruski tenisač je vodio 2:0, no, uslijedio je veliki preokret te je Bemelmans sve okrenuo u svoju korist za vodstvo 5:2. Tada je ruski tenisač izgubio živce i napravio nevjerojatnu scenu frustriran zbog odluka sutkinje. Medvjedev je tražio da se ona ukloni, međutim, posve očekivano supervizor meča je glatko odbio njegov prijedlog.

Rezultat meča u konačnici bio je 6:4 6:2 3:6 2:6 6:3 u korist belgijskog tenisača, Medvjedev je nakon poraza izvadio novčanik i iz njega počeo vaditi i bacati novčiće pod stolac sutkinje, na opće zgražanje publike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tim potezom je Medvjedev želio reći kako je sutkinja potkupljena, što je nevjerojatno za jedan Wimbledon. Praktički nemoguće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.