(VIDEO) Skroman Benderov učinak u porazu Sunsa

Foto: Twitter/NBA

Cleveland Cavaliers su sinoć sa 118-103 pobijedili Phoenix Sunse, a LeBronu Jamesu je malo nedostojalo da upiše svoj 46. triple-double u karijeri sa 21 pogotkom, devet skokova i 15 asistencija, dok je Dragan Bender bio skroman u porazu svoje momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kyrie Irving je dodao 26 koševa, Channing Frye je ubacio 18 koševa, Iman Shumpert 17, a James Jones 14.

Cavsi, koji su se vratili u svoju Quicken Loans Arenu nakon šest gostujućih utakmica, popravili su svoj omjer pobjeda i poraza na 30-11.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sunse je predvodio Tyson Chandler sa 22 pogotka i 16 skokova, a Dragan Bender je odigrao 17 minuta i zabio tri koša te upisao jedan skok, jednu asistenciju i jedan blok. Za Sunse je ovo četvrti poraz u zadnjih pet utakmica.

San Antonio Spurs su sa 118-104 bili bolji od Denver Nuggetsa, a Kawhi Leonard je za pobjeud zabio 34 koša, dok je rookie Dejounte Murray dodao 24.

Denverov niz od tri pobjede je prekinut unatoč 35 koša Nikole Jokića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Leonard je u petoj utakmici zaredom upisao učinak od najmanje 30 koševa.

U Miamiju je Heat svladao Dallas Maverickse sa 99-95, a do pobjede ih je vodio Goran Dragić sa 32 pogotka. Tyler Johnson je ubacio 23 koša, od čega 10 u zadnjoj četvrtini.

Hassan Whiteside je postigao 13 pogodaka, a Dion Waiters 12 za Heat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod Dallasa najučinkovitiji je bio Dirk Nowitzki koji je utakicu završio sa 19 koševa.

Washington Wizards su sa 113-110 pobijedili New York Knickse, najviše zahvaljujući Johnu Wallu koji je zabio zadnja četiri koša za pobjednike. Utakmicu je završio sa 29 pogodaka i 13 asistencija.

Otto Porter Jr. je zabio šest trica drugu večer zaredom, a učinak mu je na kraju bio 23 koša.

Iako je Carmelo Anthony zabio 34 koša, a Derrick Rose 20 za Knickse to nije bilo dosta domaćinima za pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Minnesota Timberwolves su bili bolji od Los Angeles Clippersa sa 104-101 a do pobjede ih je predvodio Karl Anthony Towns sa 37 pogodaka. Najbolji strijelac za Clipperse bio je DeAndre Jordan sa 29 pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.