(VIDEO) Skromnih prvih 45 minuta Vatrenih: Peru vodi nakon velike pogreške hrvatske obrane

Foto: Snimka zaslona

Hrvatska nogometna reprezentacija nakon četiri mjeseca ponovno je u ”pogonu”, od 1.30 krenuli su Vatreni po pobjedu protiv vrlo neugodnog Perua.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

La Barra Brava! ??

A post shared by Gianfranco Puerta (@gpuerta48) on

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Having a great time with my family and friends. Peru vs Croatia. Lets go Peru!

A post shared by david ubaqui (@mvp_punk) on

Nažalost u prvom dijelu, pred sjajnom publikom, kojom su dominirali navijači Perua, ali je bilo i hrvatskih zastava, hrvatsko iseljeništvo došlo je podržati reprezentaciju, Hrvatska nije pružila očekivanu igru, iako je Dalić poslao na travnjak možda i najjaču postavu u ovom trenutku. Peru je poveo 1:0 pogotkom nakon pogreške najprije Ćorluke, a onda i Strinića. Na putu do gola lopta je okrznula Domagoja Vidu i završila je u našoj mreži. Naime, Carrillo udarcem s 18 metara uz dosta sreće matirao Danijela Subašića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vatreni, spomenimo, po prvi puta igraju u novoj, tamnoj garnituri dresa.  Riječ je o pričuvnom dresu hrvatske reprezentacije za SP.

Među slabijim pojedincima kod hrvatske reprezentacije nakon prvih 45 loših  minuta bili su Marcelo Brozović, još uvijek nespremni Vedran Ćorluka, Strinić…,  i Nikola Kalinić, koji je dobio prednost ispred Andreja Kramarića, bio je dosta nevidljiv, a i kad je možda i mogao nešto napraviti, nije se snašao, Vidi se da nije baš standardan u Milanu.

Hrvatska:

Subašić – Vrsaljko, Vida, Ćorluka, Strinić – Brozović, Rakiti – Periši, Modrić, Mandžukić – Kalinić

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.